💗 AKCE končí za: 💗

» VYUŽIJTE ⚡ ZIMNÍ SLEVY AŽ 52% ⚡ PLATÍ JEN DO 8. PROSINCE «
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 990,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.12.2022
Dárkový VOUCHER
Pokud stále nevíte co s vánočním dárkem, zkuste zakoupit náš dárkový VOUCHER v hodnotách: 2000 Kč 3000 Kč 5000 Kč a nebo 10 000 Kč. Obdarovan... číst celé
05.12.2022
❄ Zimní SLEVY⚡ až 52%
Vážení zákazníci, V prosinci jsme pro vás připravili výrazné 🎄 ZIMNÍ SLEVY ve výši až 52%. Nabídka platí jen do 8. PROSINCE. Neotálejte proto s pří... číst celé
30.10.2021
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o.
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o. Vyzkoušejte také náš zcela nový eshop www.stineni24.cz Naleznete zde obrovské množství rolet, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
01.03.2022
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
Vybrat správný typ zastínění vašich oken není jednoduché. Existuje totiž celá řada druhů rolet, žaluzií, plisé či záclon a závěsů. Všechny nejlepší vl... číst celé
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
15.02.2022
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
S novým rokem nepřicházejí jen nová předsevzetí a plány každého z nás. Je to také okamžik, kdy se vyjasní módní trendy nadcházejícího roku mimo jiné t... číst celé
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
30.10.2021
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
Určitě budete souhlasit s názorem nejen designových odborníků, že rolety a plisé žaluzie musí barevně ladit se stěnami v interiéru. Ano samozřejmě, jd... číst celé
Zobrazit všechny články
Jak správně naměřit roletu?

Ochrana osobních údajů e-shopu Rolety24.cz

  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
01.03.2022
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
Vybrat správný typ zastínění vašich oken není jednoduché. Existuje totiž celá řada druhů rolet, žaluzií, plisé či záclon a závěsů. Všechny nejlepší vl... číst celé
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
15.02.2022
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
S novým rokem nepřicházejí jen nová předsevzetí a plány každého z nás. Je to také okamžik, kdy se vyjasní módní trendy nadcházejícího roku mimo jiné t... číst celé
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
30.10.2021
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
Určitě budete souhlasit s názorem nejen designových odborníků, že rolety a plisé žaluzie musí barevně ladit se stěnami v interiéru. Ano samozřejmě, jd... číst celé
Rolety standardizované nebo na míru?
09.06.2021
Rolety standardizované nebo na míru?
Dnešní svět výrobců oken a dveří poskytuje, prakticky neomezené možnosti, co se rozměrů a nápadů týče. To samo sebou přináší vyšší nároky na navazujíc... číst celé

 

 

Eshop Rolety24.cz © Copyright 2016 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz