💗 AKCE končí za: 💗

» VYUŽIJTE PODZIMNÍ 🍂 SLEVY AŽ 52%. NABÍDKA PLATÍ JEN DO 9. ŘÍJNA «
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 990,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
05.10.2022
Podzimní SLEVY 🍂 až 52%.
Vážení zákazníci, V měsíci září jsme pro vás připravili výrazné PODZIMNÍ SLEVY ve výši až 52%. Nabídka platí jen do 9. ŘÍJNA. Neotálejte proto s příp... číst celé
30.10.2021
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o.
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o. Vyzkoušejte také náš zcela nový eshop www.stineni24.cz Naleznete zde obrovské množství rolet, ... číst celé
24.08.2021
Nová Provozovna - větší prostory
Nová Provozovna - větší prostory Vážení zákazníci, velký zájem o dodávanou stínící techniku (rolety, garnýže, žaluzie a plisé) naší společnosti a je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
01.03.2022
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
Vybrat správný typ zastínění vašich oken není jednoduché. Existuje totiž celá řada druhů rolet, žaluzií, plisé či záclon a závěsů. Všechny nejlepší vl... číst celé
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
15.02.2022
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
S novým rokem nepřicházejí jen nová předsevzetí a plány každého z nás. Je to také okamžik, kdy se vyjasní módní trendy nadcházejícího roku mimo jiné t... číst celé
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
30.10.2021
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
Určitě budete souhlasit s názorem nejen designových odborníků, že rolety a plisé žaluzie musí barevně ladit se stěnami v interiéru. Ano samozřejmě, jd... číst celé
Zobrazit všechny články
Jak správně naměřit roletu?

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
01.03.2022
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
Vybrat správný typ zastínění vašich oken není jednoduché. Existuje totiž celá řada druhů rolet, žaluzií, plisé či záclon a závěsů. Všechny nejlepší vl... číst celé
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
15.02.2022
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
S novým rokem nepřicházejí jen nová předsevzetí a plány každého z nás. Je to také okamžik, kdy se vyjasní módní trendy nadcházejícího roku mimo jiné t... číst celé
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
30.10.2021
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
Určitě budete souhlasit s názorem nejen designových odborníků, že rolety a plisé žaluzie musí barevně ladit se stěnami v interiéru. Ano samozřejmě, jd... číst celé
Rolety standardizované nebo na míru?
09.06.2021
Rolety standardizované nebo na míru?
Dnešní svět výrobců oken a dveří poskytuje, prakticky neomezené možnosti, co se rozměrů a nápadů týče. To samo sebou přináší vyšší nároky na navazujíc... číst celé

 

 

Eshop Rolety24.cz © Copyright 2016 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz