» U nás slevy až 52%! VELKÝ PODZIMNÍ VÝPRODEJ. Navíc BONUS 10% slevy na měsíc LISTOPAD. «
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 890,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
31.03.2021
Zjednodušili jsme proces přihlašování
Mnozí z Vás nám psali, že se musí přihlašovat přes email a heslo, a že by uvítali možnost přihlašování přes jiné kanály. Z vlastní zkušenosti víme, ž... číst celé
31.10.2020
Nově doporučujeme produkty pro vás
Na základě pozitivních zkušeností, ale i tipů od vás jsme nově přidali několik modulů se snahou zpříjemnit a zpřehlednit výběr rolet. Proto jsme zařa... číst celé
03.03.2018
Nový Showroom v Bílovci
Otevřeli jsme pro vás nový Showroom s garnýžemi a roletami a to na adrese Čs. armády 219/20, 743 01, Bílovec. Máme otevřeno Po - Pá od 8:00 do 13:00. ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Rolety standardizované nebo na míru?
09.06.2021
Rolety standardizované nebo na míru?
Dnešní svět výrobců oken a dveří poskytuje, prakticky neomezené možnosti, co se rozměrů a nápadů týče. To samo sebou přináší vyšší nároky na navazujíc... číst celé
Čemu věnovat pozornost při výběru rolet?
03.04.2021
Čemu věnovat pozornost při výběru rolet?
Řešeli jste, jaký typ rolety je vhodný do obýváku a jaký zase naopak do ložnice. A jak je to s barvami a stupňem zatemnění? Nejenom o tom bude řec v t... číst celé
Vybíráme rolety do dětského pokojíčku
03.04.2021
Vybíráme rolety do dětského pokojíčku
Narození dítěte je jedním z vyjímečných okamžiků v životě člověka. A proto usilujeme, abychom mu vytvořili vytvořili patřičné zázemí, kde se bude cíti... číst celé
Zobrazit všechny články
Jak správně naměřit roletu?

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rolety standardizované nebo na míru?
09.06.2021
Rolety standardizované nebo na míru?
Dnešní svět výrobců oken a dveří poskytuje, prakticky neomezené možnosti, co se rozměrů a nápadů týče. To samo sebou přináší vyšší nároky na navazujíc... číst celé
Čemu věnovat pozornost při výběru rolet?
03.04.2021
Čemu věnovat pozornost při výběru rolet?
Řešeli jste, jaký typ rolety je vhodný do obýváku a jaký zase naopak do ložnice. A jak je to s barvami a stupňem zatemnění? Nejenom o tom bude řec v t... číst celé
Vybíráme rolety do dětského pokojíčku
03.04.2021
Vybíráme rolety do dětského pokojíčku
Narození dítěte je jedním z vyjímečných okamžiků v životě člověka. A proto usilujeme, abychom mu vytvořili vytvořili patřičné zázemí, kde se bude cíti... číst celé
Jak na aranžování oken na jaře?
02.04.2021
Jak na aranžování oken na jaře?
Jdete venku a cítíte první svěží vzduch, cvrlikot ptáků, slunce jemně opírající se do zad? Sluneční paprsky příjemně hřejí do tváře a ručička teploměr... číst celé

 

 

Eshop Rolety24.cz © Copyright 2016 - 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.