💗 AKCE končí za: 💗

» VYUŽIJTE JARNÍ 🌼 SLEVY AŽ 52%. Nabídka PLATÍ JEN DO 25. KVĚTNA. «
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 890,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.05.2022
JARNÍ SLEVY až 52%.
Vážení zákazníci, v měsíci květnu jsme pro vás připravili výrazné JARNÍ SLEVY ve výši až 52%. Nabídka platí pouze do 25. května 2022. Proto neotálejt... číst celé
30.10.2021
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o.
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o. Vyzkoušejte také náš zcela nový eshop www.stineni24.cz Naleznete zde obrovské množství rolet, ... číst celé
24.08.2021
Nová Provozovna - větší prostory
Nová Provozovna - větší prostory Vážení zákazníci, velký zájem o dodávanou stínící techniku (rolety, garnýže, žaluzie a plisé) naší společnosti a je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
01.03.2022
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
Vybrat správný typ zastínění vašich oken není jednoduché. Existuje totiž celá řada druhů rolet, žaluzií, plisé či záclon a závěsů. Všechny nejlepší vl... číst celé
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
15.02.2022
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
S novým rokem nepřicházejí jen nová předsevzetí a plány každého z nás. Je to také okamžik, kdy se vyjasní módní trendy nadcházejícího roku mimo jiné t... číst celé
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
30.10.2021
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
Určitě budete souhlasit s názorem nejen designových odborníků, že rolety a plisé žaluzie musí barevně ladit se stěnami v interiéru. Ano samozřejmě, jd... číst celé
Zobrazit všechny články
Jak správně naměřit roletu?

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
01.03.2022
Rolety a žaluzie den a noc – elegance a styl
Vybrat správný typ zastínění vašich oken není jednoduché. Existuje totiž celá řada druhů rolet, žaluzií, plisé či záclon a závěsů. Všechny nejlepší vl... číst celé
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
15.02.2022
Trendy 2022 – druhy stínění, které budou hitem této sezony
S novým rokem nepřicházejí jen nová předsevzetí a plány každého z nás. Je to také okamžik, kdy se vyjasní módní trendy nadcházejícího roku mimo jiné t... číst celé
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
30.10.2021
Jakou barvu, vzor rolet a plisé žaluzií zvolit do interiéru?
Určitě budete souhlasit s názorem nejen designových odborníků, že rolety a plisé žaluzie musí barevně ladit se stěnami v interiéru. Ano samozřejmě, jd... číst celé
Rolety standardizované nebo na míru?
09.06.2021
Rolety standardizované nebo na míru?
Dnešní svět výrobců oken a dveří poskytuje, prakticky neomezené možnosti, co se rozměrů a nápadů týče. To samo sebou přináší vyšší nároky na navazujíc... číst celé

 

 

Eshop Rolety24.cz © Copyright 2016 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz